18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

BİLGİLENDİRME TOPLANTISININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOPLANTI ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN, MUHTARLAR VE VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE YAPILDI TOPLANTI ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN, MUHTARLAR VE VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi kaymakamlığı tarafından yapılan bilgilendirme ve güvenlik toplantısının ikincisi gerçekleştirildi.  Arhavi kaymakamı Hasan Ongu başkanlığında yapılan toplantıda, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, il genel meclis üyeleri Hakkı Aytolan ve Erkan Özyazıcı da yer aldı.

Arhavi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçe kaymakamı Hasan Ongu çeşitli konularda muhtarlara bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı toplantıda istek, dilek ve şikayetler dinlendi.

Halkın talepleri köy ve mahallelerin sorunları konusunda istişarelerin yapıldığı toplantıda il genel meclis üyeleri de mahalle muhtarının ve vadandaşların talep ve sorularına cevap verip yapılması gereken işler konusunda gerekli notlar aldılar.

Kaymakam Ongu toplantının amacının, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini alıp, değerlendirmek ve halkın şahsi veya idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak amacıyla kurum amirleri ve toplumun farklı kesimlerini buluşturmak olduğunu belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 18 Ocak 2018 18:35