23.05.2018 Son güncelleme: 22.05.2018, 9:22

ARTVİN ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AROSB) MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA ARTVİN’DE YAPILDI TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA ARTVİN’DE YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Valilik makamında düzenlenen toplantıya, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, AROSB Müdürü Hasan Özparvan, AROSB avukatı Galip Özçelik, İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı katıldı.

Toplantıda, gündemde yer alan 2018 yılı bütçesi katılım paylarının ödenmesi, kamulaştırma işlemleriyle ilgili olarak mahkeme masrafları ve diğer masrafları ile Halk Bankasında katılım payı hesabı açılması ve katılım bedelinin ödenmesi konuları görüşüldü.

Vali Ömer Doğanay buradaki konuşmasında organize sanayi bölgesini kısa sürede faaliyete geçirmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı, AROSB Müdürü Hasan Özparvan'ın yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine geniş kapsamlı bilgi vermesinin ardından sona erdi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 24 Ocak 2018 12:44