18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

YÜCEL SATIRAL ARHAVİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEÇİLDİ YÜCEL SATIRAL ARHAVİ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEÇİLDİ
Kategori Spor

Arhavi Spor Kulübü Olağan Genel kurulu  Arhavi  Ticaret Odasında  toplantı yeter sayısının sağlanmasıyla birlikte kongre ikinci tarihe ertelenmeden yapılmış oldu. Kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına Hüseyin Uzunhasanoğlu seçildi. Divan heyetinin oluşmasının ardından saygı duruşu ,istiklal marşı , faaliyet raporları gelir ve giderlerin ibrası konuşmalar yapıldı.

Kongreye aynı zamanda kulüp başkanı  olan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra  kulübe emek veren eski yöneticiler ve üyeler katıldı.  Kongrede  sırasıyla başta Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere, yeni başkan Yücel Satıral, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Adil Yıldız, Arhavispor kulübünün eski başkanları Hüseyin Uzunhasanoğlu, Şadi Yıldızcan’ın yanı sıra  kulübe hizmet etmiş, spora gönül vermiş  kişiler üyelere hitaben konuşmalarda bulundular.

Kongreye Yücel Satıral öncülüğündeki  tek liste halinde girildi ve başkanlığını Yücel Satıral’ın çektiği liste Arhavispor  kulübün  yeni yönetim kurulu  olarak seçilmiş oldu. Sanat, spor, siyaset ve iş sektöründen oluşan yeni liste toplumun hemen her kesimine hitap eden bir liste olarak düşünülmüş.  Arhavi spor’u başarıya taşıyacak bir liste olduğunu belirten  Yeni başkan Yücel Satıral  Arhavisporun çok daha iyi yerlere gelmesi için yeni yönetim kurulumuz  ile birlikte çok çalışacaklarını ifade etti.

ARHAVİSPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU LİSTESİDİR

2. ÖMER ÖZDEMİR
  3. ALİ YILDIZ

Son Düzenlenme Cuma, 02 Şubat 2018 13:40