19.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

YUKARI HACILAR MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI

BÖLGEDE ALTYAPI, MENFEZ VE ÜSTYAPI ÇALIŞMASI SONRASI 1.000 METRE YOL BETONLANIYOR BÖLGEDE ALTYAPI, MENFEZ VE ÜSTYAPI ÇALIŞMASI SONRASI 1.000 METRE YOL BETONLANIYOR
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce Altyapısı ve menfez çalışması yapılan Yukarı Hacılar Mahallesinde Arhavi Belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, yol betonlama çalışmasına başladı. İlk etapta 1 km’lik yol betonlanacak.

Bölgede incelemelerde bulunan belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Mahalle muhtarı Sedat Şermetoğlu ile birlikte yol boyunca yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Afet dönemlerinde en fazla zarar gören mahallelerden biri olan Hacılar Mahallesinde  bugüne kadar yapılan altyapı, menfez, istinat duvarları, kanal, dere ıslahı  ve yol düzenleme çalışmalarına ek olarak, mevcut yolların iyileştirilmesi için  bin metrelik Yukarı Hacılar yolu betonlanmış olacak.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Şubat 2018 18:20