16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

ELEKTRİK HATLARI VE TRAFOLARIN YER ALTINA ALINMA PROJESİ 2018’DE DE DEVAM EDİYOR

ŞEHİT ASTEĞMEN MEHMET ALTANLAR, MNG, ÇARMIKLI CADDELERİ PROJE KAPSAMINDA ŞEHİT ASTEĞMEN MEHMET ALTANLAR, MNG, ÇARMIKLI CADDELERİ PROJE KAPSAMINDA
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de etap etap yapılmakta olan şehir içi elektrik hatları ve trafoların, yer altına alınması çalışmaları 2018 yılında da devam ediyor. Bu anlamda 06 Şubat 2018 tarihinde söz konusu proje ihaleye çıkıyor.

Şehrin büyük bir kısmının tamamlandığı bu işlem 2018 yılı içerisinde Şehit Asteğmen Mehmet Altanlar Caddesi olarak bilinen, Belediye, İş bankası ve PTT güzergâhı ile başlayan MNG İlkokulu boyunca devam edip, Cumhuriyet mahallesi sınırlarına kadar devam edecektir.

Bu güzergâh üzerindeki elektrik ana iletim hatları ile trafolar yeraltına alınacak. Bu hizmetten aynı zamanda ara cadde ve sokaklarda faydalanacak. Tedaş yetkilileri Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’yla makamında güzergâh hakkında görüş alışverişinde bulundular. İhalesi yapılan proje Mart ayı içerisinde hayata geçirilecek.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Şubat 2018 18:07