19.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

İLÇEMİZDE İKİ YENİ İŞLETME DAHA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

“2A PREFABRİK YAPI” VE “TATLI TELAŞ ORGANİZASYON” İŞLETMELERİNİN AÇILIŞLARI YAPILDI “2A PREFABRİK YAPI” VE “TATLI TELAŞ ORGANİZASYON” İŞLETMELERİNİN AÇILIŞLARI YAPILDI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de hafta sonu iki iş yeri daha hizmete girdi. İnşaat ev organizasyon sektörlerinde hizmet verecek olan işyerlerinin açılış törenlerine Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu katılarak açılışları gerçekleştirdiler.

Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışlardan ilki “2A Prefabrik Yapı Mantolama” adıyla hizmet verecek olan işyeriydi. Sahil caddesi üzerinde açılan ve Prefabrik yapı ve inşaat malzemeleri satışı yapacak olan işyerinin açılışında ilçe esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Açılışı yapılan diğer bir işyeri ise düğün ve özel gün organizasyonu sektöründe hizmet verecek olan “Tatlı Telaş Organizasyon” adlı işletme oldu. İlçemiz Boğaziçi Mahallesinde hizmet verecek olan işyerinin açılışına çevre esnaf ve halkın yoğun ilgisi vardı.

Her iki işletmenin açılışlarını gerçekleştiren Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, işletmelerin gerek yatırımcılarına ve gerekse ilçe ekonomisine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

2A PREFABRİK YAPI

TATLI TELAŞ ORGANİZASYON