19.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32
1000 METRELİK HACILAR MAHALLESİ YOLU SÜRATLE DEVAM EDİYOR 1000 METRELİK HACILAR MAHALLESİ YOLU SÜRATLE DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlanan Hacılar Mahallesi yol betonlama çalışması planlanan şekilde devam etmektedir.

Ekiplerin yoğun çalışması sayesinde hedeflenen 1000 metrelik yol, alt yapı ve üst yapısıyla birlikte standardı yakalamış ve hizmet verebilir duruma getirilmiş olacak.

Fen işleri yetkilileri, yapılan yol çalışması süresince mahalle halkının güzergahı bir süre kullanamayacağı ve bu konudaki anlayışları için şimdiden teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Son Düzenlenme Salı, 06 Şubat 2018 15:40