23.05.2018 Son güncelleme: 22.05.2018, 9:22

ESNAF SANATKÂRLAR ODASI OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANDI

HİKMET ÇAKAR GÜVEN TAZELEDİ HİKMET ÇAKAR GÜVEN TAZELEDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi Esnaf Sanatkarlar Odası yapmış olduğu olağan genel kuruluyla mevcut oda başkanı Hikmet Çakar tekrar seçilerek güven tazelemiş oldu.

Arhavi Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan kongreye kaymakam Hasan Ongu, Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, oda temsilcileri ve üyeler katıldı. Tek listeyle girilen kongrede oluşan yeni yönetim kuruluyla Arhavi Esnaf ve Sanatkarlar odasının yeni yönetim kurulu seçilmiş oldu.

ARHAVİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI

ADAY LİSTESİ OY PUSULASI

YÖNETİM KURULU (ASIL ÜYELER)                                      YÖNETİM KURULU (YEDEK ÜYELER)

1-REŞAT SÖNMEZ                                                                     1-NACİ AYDIN