19.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

İMAM HATİP LİSESİ’NDE FİDAN DİKİMİ VE ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER BİSİKLET İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ BAŞARILI ÖĞRENCİLER BİSİKLET İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Arhavi Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde fidan dikimi ve başarılı öğrencilere yönelik hediye programı düzenlendi. Programa Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, kamu kurumlarının daire amirleri, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Programın ilk ayağı, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi adına yapılan ödül töreni oldu. Programda, başarı gösteren öğrencilere okul yönetimi tarafından hediye takdim edildi. 6 adet bisiklet protokol mensupları tarafından örencilere verilerek başarılarının devamı dilendi.

Daha sonra program kapsamında okul bahçesinin ağaçlandırılması için yapılan Fidan Dikme etkinliğine geçildi. Protokol mensupları, öğrenciler ve veliler okul bahçesinde belirlenen alanlara, Çam ve Çınar fidanları dikerek peyzaj çalışması yaptılar.

Son Düzenlenme Perşembe, 08 Şubat 2018 15:20