18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

TEMSİLCİLERMİZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3 – 0 MALATYA B.ŞEHİR BELEDİYE SPOR, MURATLI HUDUTSPOR: 0 – 12 : ARHAVİSPOR ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3 – 0 MALATYA B.ŞEHİR BELEDİYE SPOR, MURATLI HUDUTSPOR: 0 – 12 : ARHAVİSPOR
Kategori Spor

Voleybol’da 1. Lig’de mücadele eden Arhavi Belediye spor takımımız ve Futbol’da Artvin Amatör 1. Küme’de bulunan Arhavispor takımımız hafta sonu yapmış oldukları müsabakalarında rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle tamamladılar.

Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu 22. Hafta karşılaşmasında deplasmanda, Malatya Büyükşehir Belediye Spor takımına misafir oldu. Malatya Atatürk spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz setlerde 19-25, 21-25, 20-25’lik skorlarla 3-0 kazandı. 22.hafta maçları sonunda elde ettiği bu galibiyetle puanını 59.075’e yükselten Arhavi Belediye Spor, ligin 2.sırasındaki yerini korudu.

Artvin 1. Amatör Liginde ise 12. hafta geride kalırken Arhavi Spor futbol takımı deplasmanda Muratlı Hudutspor ile karşılaştı. Borçka İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 12 – 0 gibi farklı bir skorla kazandı.  9 galibiyeti ve 3 beraberliği bulunan Arhavi Spor, 30 puanla ligin 2. sırasında bulunuyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 12 Şubat 2018 10:01