19.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

KARATE ARTVİN İL BİRİNCİLİĞİ ARHAVİ’DE YAPILDI

ARHAVİSPOR KARATE TAKIMI  41 ALTIN,  34 GÜMÜŞ VE 27 BRONZ MADALYA ALDI ARHAVİSPOR KARATE TAKIMI 41 ALTIN, 34 GÜMÜŞ VE 27 BRONZ MADALYA ALDI
Kategori Spor

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Okul Sporları Artvin İl Birinciliği Arhavi’de yapıldı. İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya toplamda 100 sporcu  katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalarda Arhavispor Kulübü karatecilerimiz farklı kategorilerde 41 altın, 34 gümüş ve 27 bronz madalya ile toplamda 102 madalya kazandı.

Yapılan teknik toplantıların ardından açılış seremonisine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan Yrd. H. Tahsin Kurdoğlu ile kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, spor kulübü temsilcileri, okul müdürleri ve kalabalık seyirci topluluğu katıldı. Sporcuların performanslarını sergilemesi ile gerçekleşen turnuvaya halkın ilgisi yoğundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 12 Şubat 2018 10:14

Bu kategoriden diğerleri: BADMİNTONDA DA VARIZ »