23.05.2018 Son güncelleme: 22.05.2018, 9:22

HÜSEYİN GÜRKAN LİSESİNDE VOLEYBOLDA BÜYÜK BAŞARI

OKUL ERZURUMDAKİ GRUP MAÇINDA BİRİNCİ OLDU OKUL ERZURUMDAKİ GRUP MAÇINDA BİRİNCİ OLDU
Kategori Ziyaretler

Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Erzurum'da yapılan grup maçlarında üstün oyunlar çıkartarak grup birinciliği unvanını aldı. Takım almış olduğu bu başarılı sonuçla yarı finallere gitmeyi hak kazandı. Takımın almış olduğu bu başarıyı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret ederek paylaştı. Ziyarette okul müdürü Hakan Soydan, Antrenörler ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmenleri Atilla Özbay ve İbrahim Keleş ile sporcular yer aldı. Okulun Erzurum'da almış olduğu bu başarılı sonuçla ilçeyi sevince boğdu.

Kendilerine destek veren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’yla paylaşmak isteyen okul yönetimi ve oyuncular başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Voleybolda Arhavi’de 1.Ligde bir takımın olması bu sporun okullar düzeyinde yaygınlaşmasına önemli katkı sunduğunu belirten Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu güçlü bir altyapının olması hem böyle bir başarılı sonucun alınmasına hem de voleybolun yaygınlaşmasına önemli katkı sunduğunu açıkladı. Başkan konuşmasına devam ederek Arhavi Hüseyin Gürkan Lisesinin almış olduğu bu başarıdan dolayı öğretmen idareci ve sporcuları tebrik etti. Okul müdürü Hakan Soydan da sosyal belediyeciliğin gereği olarak kendilerine her zaman her daim destek veren Arhavi Belediyesine ve Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür ederek öğrencilerin almış olduğu bu başarıda Arhavi belediyesinin de önemli payı olduğunu belirtti.

Son Düzenlenme Pazartesi, 12 Şubat 2018 17:02