18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

SATRANÇ TAKIMI OYUNCULARINDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN HEKİMOĞLU MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULARI TEBRİK ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Kategori Ziyaretler

Geçtiğimiz ay Antalya ili Kemer İlçesinde düzenlenen ve 81 ilden 2810 sporcunun katıldığı Türkiye Yaş Gurupları Satranç Şampiyonasında derece alarak satranç milli takımına girmeyi başaran Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç takımı oyuncularından Çınar Durmuş, Tunahan Yıldız ve velileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette minik sporcularımız ve velileri satranç sporuna olan katkı ve desteklerinden ötürü başkan Hekimoğlu’na teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklarımıza ve gençlerimize hayata geçirilen pek çok faaliyetle imkânlar sunmaya çalıştıklarını, satranç faaliyetlerinin bunlardan biri olduğunu ve çocukların gelişimine katkı sağladığına inandığını ifade ederken derece yaparak milli takım havuzuna girmeyi başaran Tunahan ve Çınar’ı tebrik ederek ziyaretlerinden ötürü oyuncu ve velilerine teşekkür etti.

Son Düzenlenme Salı, 13 Şubat 2018 10:22