23.05.2018 Son güncelleme: 22.05.2018, 9:22
ARHAVİ’Yİ TEMSİLEN KATILAN SPORCULAR FİNALLERE YÜKSELDİ ARHAVİ’Yİ TEMSİLEN KATILAN SPORCULAR FİNALLERE YÜKSELDİ
Kategori Spor
(1 Oyla)

Rize’de yapılan Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarına katılan Arhavi Belediyesi Gençlik Spor kulübü badminton oyuncuları üstün oyunlar çıkartarak çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Güneysu İlçe Gençlik Spor salonunda yapılan müsabakada Emirhan Yılmaz, Emre Yılmaz, Emir Yılmaz guruptan çıkarak çeyrek finale yükseldi.Takımın hocası Zeynep Uzun Kalkan kendilerine destek veren Coşkun Hekim Oğluna teşekkür ettiler.

Son Düzenlenme Salı, 13 Şubat 2018 10:32