12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29
MERHUM İŞ ADAMI İÇİN DİKYAMAÇ KÖYÜNDE MEVLİT OKUTULDU MERHUM İŞ ADAMI İÇİN DİKYAMAÇ KÖYÜNDE MEVLİT OKUTULDU
Kategori Genel Haberler

Dikyamaç köyünün saygın iş adamlarından merhum Naim Özkazanç’ın ölümünün 3.yılında Dikyamaç Köyü camiinde mevlit okutuldu. Mevlitte Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başaknı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu ve köy halkı bir araya geldi.

Memleketine ve özellikle Dikyamaç köyüne önemli hizmetleri olan merhum Özkazanç’ın ruhuna ve aziz hatırasına sahip çıkmak için düzenlenen mevlit töreninde dualar okundu. Okunan duaların ardından ikramlarda bulunularak köy meydanında bir araya gelindi. Programa katılan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu “ bizim için çok değerli ve bir okadarda saygın yeri olan hemşerimiz, büyüğümüz merhum Naim Özkazan’ın ölümünün 3.yılında köy muhtarlığı ve aile efradı tarafından düzenlenen mevlit törenine katıldık. Kendisine tekrardan Allah rahmet eylesin diyoruz ve onun aziz hatırası olan Dikyamaç köyüne ve eserlerine sahip çıkacağımızı, geride kalan başta eşi olmak üzere çocuklarının ve tüm dostlarının bilmesini isterim” dedi. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu mevlit sonrası köy meydanında Dikyamaç köyü Kültür Turizm ve Müze Geliştirme Derneği başkanı olan Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim üyesi Maksut Coşkunla görüşerek bilgi verdi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Şubat 2018 15:58

Bu kategoriden diğerleri: TÜRK KIZILAYINDAN ANLAMLI KAMPANYA »