20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

KİLİT TAŞI ONARIM ÇALIŞMALARI

TAHRİBAT GÖREN CADDELERDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI TAHRİBAT GÖREN CADDELERDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Kategori Fen İşleri

Şehir merkezinin muhtelif cadde ve sokaklarında meydana gelen tahribat aşınma ve eğimli yollarda tadilat çalışması başlatıldı.

Arhavi Belediyesine bağlı fen işleri ekipleri tarafından onarım çalışmaları kapsamında Boğaziçi mahallesinde kilit taşı çalışması yürütüldü. Gerek doğal tahribat ve aşınma nedeni ile gerekse yapılan MOBESE çalışmasına bağlı meydana gelen tahribatlar nedeniyle başlatılan çalışmalar program dahilinde şehrin gerekli görülen yerlerinde devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 04 Nisan 2018 15:12