12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

ARTVİN PTT BAŞMÜDÜRÜ GÖNÜL KOCAMAN PTT 2018 YÖNETİM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

PTT 2018 YÖNETİM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI PTT 2018 YÖNETİM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Kategori Genel Haberler

Posta Telgraf Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik Başkanlığında Samsunda düzenlenen ve PTT’nin Zirvesinin katıldığı toplantıya ilimizden Artvin PTT Başmüdürü Günül Kocaman iştirak etmiştir.

Artvin Başmüdürlüğü olarak bir önceki yıla göre zararın da azalma gelirinde artış meydana gelmiştir. Performans değerlendirmesine bakıldığında ise 2016 yılında 3.253 olan ortalama performans puanının 2017 yılında % 42,97’lik başarılı performans değişimi ile 4.650 puana çıkarak Türkiye Genelinde ilk 3. sırada yer almıştır.

Toplantıya katılan Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman konu hakkında yaptığı açıklamada  bölge halkının PTT’ye olan güveni ve desteğine paralel olarak tüm personelimizin özverili çalışmaları neticesinde memnuniyet verici çalışmaların bundan sonrada arttırılarak devam ettirileceğini belirtti.

Son Düzenlenme Perşembe, 22 Şubat 2018 16:42