20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYESİNCE YEREL VE KAMU YATIRIMLARI BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

YAPILAN ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ YAPILAN ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediyesi tarafından Ak parti Arhavi İlçe Teşkilatına bağlı meclis üyeleri yönetim kurulu gençlik kolları kadın kolları köy mahalle temsilcilerine yönelik olarak bir geçmiş 9 yılda yapılan yerel ve kamu yatırımlarıyla ilgili hem sunum hem de yerinde inceleme programı düzenlendi. Programa belediye bakanlığı makamında katılımcılara video konferans yöntemiyle belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun sunumuyla başlandı.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, bugüne kadar belediye başkanlığı döneminde yapılan tüm çalışmaları a’dan z’ye tüm çalışmaları anlatarak teşkilatını bilgilendirdi. Ardından ilçede yapılan önemli yatırım ve çalışmaları teşkilata birlikte gezdi. Birkaç gün sürmesi planlanan bu yerinde incelemelerle Arhavi’de yapılan gerek yerel gerek kamu alanındaki yatırımlar tek tek yerinde gözlemlenecek. Çalıştayın ilk gününde Belediye Başkanı coşkun Hekimoğlu Arhavi’nin en önemli projelerinden birisi olan içme suyu projesiyle ilgili tüm teşkilatı yolgeçen köyündeki içme suyu tesislerine götürdü. Burada yapılan inceleme ve bilgilendirme sonucunda şehrin gelecek yıllarını kurtaran devasa içme suyu tesisini canlı olarak görmüş oldular. Buradaki çalışmanın ardından Kale mahallesindeki beton yol ve duvar çalışmaları gezildi. Ardından Sahil dolgu alanındaki halkın yeri olarak da tabir ettiğimiz sosyal alan gezildi.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bu tür bilgilendirme toplantılarının, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, dernek ve kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik olarak da peyderpey yapılacağını bildirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 22 Şubat 2018 17:30