18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA SON BİR HAFTA

ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3 AKKUŞ BELEDİYE SPOR: 0 ARHAVİ BELEDİYE SPOR: 3 AKKUŞ BELEDİYE SPOR: 0
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu 25. Hafta karşılaşmasında Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, kendi sahasında Akkuş Belediye Spor takımı ile karşılaştı. Arhavi spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3 – 0’lık skorla kazandı.

Lig bitimine iki hafta kala liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen ve sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen temsilcimiz kendi sahasında Akkuş Belediye Spor takımını ağırladı. Yoğun bir seyirci desteği ile oynanan karşılaşmada Arhavi Belediye Spor, rakibine bariz üstünlük kurarak setleri 25-16, 25-19 ve 25-12 tamamladı ve karşılaşmadan 3 – 0 galip ayrıldı.

Alınan bu skorla son haftaya lider olarak giren Arhavi Belediye Spor’da gözler önümüzdeki hafta Pazar günü oynanacak Hatay B.Şehir Belediye maçına çevrildi. Deplasmanda oynanacak karşılaşma şampiyonluk maçı olarak camiayı ve ilçeyi adeta kilitlemiş durumda. Karşılaşma 4 Mart Pazar günü, saat 14’te Hatay Antakya’da oynanacak.

Bu kategoriden diğerleri: KARATE’DE ARHAVİ DAMGASI »