20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ARHAVİSPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

ARHAVİSPOR’DA PLAY-OFF MÜSABAKALARI İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR ARHAVİSPOR’DA PLAY-OFF MÜSABAKALARI İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Kategori Spor

İlçemizi futbolda temsil eden takımımız Arhavispor, Artvin 1. Amatör liginin tamamlanmasının ardından Play-Off müsabakaları için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, takıma moral ziyaretinde bulundu.

Arhavispor’un Arhavi şehir stadında yaptığı antrenman programını başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve kulüp yetkilileri de takip etti. Futbolculara baklava ikramında bulunan başkan Hekimoğlu, play-off mücadelesinde takıma başarılar diledi.

Artvin 1. Amatör ligi 2017-2018 sezonunu ilk dört sırada tamamlayan Borçkaspor, Arhavispor, Artvinspor ve Artvin Çoruhspor takımları Play – off maçlarını, 11 ve 18 Mart tarihlerinde oynayacak.   Temsilcimiz Arhavispor, Artvin Çoruhspor ile eşleşirken, Borçkaspor ise Artvinspor ile final için mücadele edecek.

Final müsabakası ise 1 Nisan 2018 tarihinde oynanacak.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Mart 2018 17:38