20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

TÜM MAHALLELERDE TAŞ DUVAR İHALESİ YAPILIYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU KEŞİF VE ÖLÇÜM ÇALIŞMALARINA KATILDI BAŞKAN HEKİMOĞLU KEŞİF VE ÖLÇÜM ÇALIŞMALARINA KATILDI
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Kale Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yemişlik Mahallesi ve Hacılar mahallelerinde, toprak kayması ve heyelan nedeni ile tahribata uğrayan yol güzergâhlarında Arhavi Belediyesi tarafından taş duvar çalışmaları başlatılıyor.

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri ile birlikte söz konusu bölgelerde yapılan keşif ve ölçüm çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, taş duvar yapılması planlanan güzergâhlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Coşkun Hekimoğlu, değişen yağış rejimi nedeni ile tüm mahallelerimizin bu tür olumsuzluklarla maalesef karşı karşıya kaldığını tekrar hatırlatarak, toprak kayması nedeni ile tahribata uğrayan bölgelerde yaptıkları çalışmalara devam edildiğini vurguladı.

Hekimoğlu, bu kapsamda belediye olarak yeni bir çalışma başlattıklarını, yapılan keşif ve ölçüm çalışmalarının ardından kısa bir süre içerisinde ihaleye çıkarak söz konusu bölgelerde taş duvar çalışmalarının başlatılacağını belirtti.