20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

YARI FİNALLERDE 3’TE 3 YAPAN TAKIMIMIZ GRUBU LİDER OLARAK TAMAMLADI

FİNALLER 20-21-22 MAR’TA MERSİN’DE FİNALLER 20-21-22 MAR’TA MERSİN’DE
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B gurubunu lider olarak tamamlayan voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor Sivas’ta düzenlenen play-off yarı final maçlarını yine lider olarak tamamladı. Temsilcimiz Mersin’de düzenlenecek final müsabakalarında Efeler ligi için sahaya çıkacak.

13-14-15 Mart tarihlerinde Sivas’ta oynanan Play-Off yarı final müsabakalarında, TVF 1. Lig A ve B gurubunu ilk dört sırada tamamlayan 8 takım mücadele etti. İki gurupta oynanan yarı final maçlarında, oynadığı üç karşılaşmayı da kazanan temsilcimiz Arhavi Belediye Spor, gurubunu lider olarak tamamlayarak final maçlarında oynamaya hak kazandı.

TVF Efeler Ligine yükselecek takımların belli olacağı final maçları  20-21-22 Mar tarihlerinde Mersin Toroslar Spor Salonunda yapılacak.

Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, “Efeler ligi için çıktığımız bu yolda öncelikle teknik heyetimize, sporcularımıza, Sivas’ta takımımızı yalnız bırakmayan yönetim ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİSPOR ADINI FİNALE YAZDIRDI »