24.04.2018 Son güncelleme: 24.04.2018, 12:01

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR ÇELENK SUNMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de saygı ve minnetle kutlanmaya başladı. İlçemiz Atatürk anıtı önünde düzenlenen programa, ilçe kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkan vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl 103. Yılını kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü İlk olarak Atatürk Anıtı önünde yapılan programla başladı. Atatürk Anıtı önünde yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program protokol üyelerinin çelenklerini sunmasıyla sonlandırıldı.

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerine, 19 Mart Pazartesi günü Arhavi Hüseyin Gürkan Lisesi’nde yapılacak programla devam edilecek.

Son Düzenlenme Salı, 20 Mart 2018 11:15

Bu kategoriden diğerleri: KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI »