16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42
ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 -SOLHAN SPOR:2 ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 -SOLHAN SPOR:2
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig yükselme gurubunu final maçları Mersin’de başladı. Temsilcimiz Arhavi Belediye Spor ilk maçını bu gün Solhan Spor ile oynarken karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Mersin Toroslar Spor salonundan oynanan final müsabakalarının ilk gününde Tokat Belediyesi Plevne – TFL Altekma  ve Arhavi Belediye Spor – Solhan Spor karşılaşmaları oynandı.  Tokat Belediyesi Plevne  TFL Altekma karşılaşması Tokat Belediyesi Plevne  takımının 3-1 lik galibiyeti ile tamamlandı.

Günün ikinci maçında ise temsilcimiz Arhavi Belediye Spor – Solhan Spor karşılaşması oynandı. Başa baş geçen karşılaşmada temsilcimiz set sonlarında gösterdiği üstün oyunla ilk iki seti 25-21, 25-21 skorlarla önde tamamladı. Daha sonra 3. ve 4. setlerde tutuk bir oyun ortaya koyan temsilcimiz rakibinin bu setleri kazanmasına engel olamadı ve durum 2-2 oldu. Tie Break seti ise çok heyecanlı anlara sahne olurken temsilcimiz son seti 15-13 kazandı ve maçtan 3-2 lik skorla galip ayrıldı.

İlk maçlar sonunda avantaj elde eden temsilcimiz yarın saat 15:30 TFL Altekma takımıyla ikinci karşılaşmasına çıkacak.

Son Düzenlenme Salı, 20 Mart 2018 21:37