18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK HALK OYUNLARI EKİPLERİ GRUP BİRİNCİLİĞİ İÇİN ORDU’YA HAREKET ETTİ

OYUNCULAR YARIŞMA İÇİN HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİLER OYUNCULAR YARIŞMA İÇİN HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİLER
Kategori Kültür-Sanat
(1 Oyla)

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Ordu’da yapılacak olan Halk Oyunları Grup Birinciliği ’ne katılmak üzere yola çıktı. Ekiplerimiz, yarışma için Arhavi Gösteri Merkezi’nden hareket etti.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı Arhavi Belediyesi GSK Halk Oyunları ekibi yoğun çalışma ve antrenman sonucunda yarışmaya hazır olduklarını belirterek, Yıldızlar geleneksel düzenlemeli dal, yıldızlar geleneksel düzenlemesiz dal ve büyükler düzenlemeli dal olmak üzere toplamda 3 ekibin 19-21 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak yarışmadan başarılı bir sonuç elde edeceklerine inandığını söyledi.

Bir gün öncesinde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yıldızlar takımını yolcu ederken bugün de Başkan Vekili Serkan Ergin büyükler takımını yarışmaya uğurladı. Yoğun işleri nedeniyle şehir dışında bulunan Başkan Hekimoğlu, tüm ekiplerin yarışmadan iyi bir sonuçla döneceğine inandığını belirtip başarı temennisinde bulunarak her 3 ekibin de sürekli takipçisi olacağını belirtti.