23.05.2018 Son güncelleme: 22.05.2018, 9:22

ARHAVİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SERKAN ERGİN ZİYARETE GELEN KONUKLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN VEKİLİ ERGİN KONUKLARINI KAPIDA KARŞILADI BAŞKAN VEKİLİ ERGİN KONUKLARINI KAPIDA KARŞILADI
Kategori Ziyaretler

İşleri nedeniyle şehir dışında bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun başkanlık vekâlet görevini yerine getiren Serkan Ergin’in bugün ziyaretçileri vardı. Başkanlık makamında gelen konuklarını ağırlayan Ergin, ziyaretçilerini kapıda karşıladı.

İlçedeki çalışmalar hakkında birim amirleri ile sürekli iletişim halinde olan Başkan Vekili Ergin, ziyaret için gelen konuklarıyla da yakından ilgilenerek ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.