14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

TÖREN İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA YAPILDI TÖREN İLÇE KAPALI SPOR SALONU’NDA YAPILDI
Kategori Resmi Törenler

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü Arhavi’de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlanan etkinliklere Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda devam edildi. Törenlere, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende günün anlam ve önemine uygun bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin ve yeni bir devletin yolunu açan bu günü, gurur ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde siz çocuklarımıza düşen görev, size emanet edilen ulusal egemenliğe, bağımsızlığa, büyük bir bilinçle sahip çıkmanızdır” şeklinde konuştu.

Daha sonra Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde görevli öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapılıp, şiirler okundu. Merkez ilkokul ve ortaokullar tarafından hazırlanan ront ve sahne gösterileri seyirciler tarafından büyük alkış görürken, etkinlikler kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sonlandırıldı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Nisan 2018 13:22