20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK HALK OYUNLARI EKİBİ SİLİFKE’YE YOLCU EDİLDİ

EKİP, 45. ULUSLARARASI SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NDE SAHNE ALACAK EKİP, 45. ULUSLARARASI SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NDE SAHNE ALACAK
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Mersin’in Silifke ilçesinde yapılacak olan festivale katılmak üzere yola çıktı. Kafile Arhavi Gösteri Merkezi önünde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun katılımıyla Silifke’ye yolcu edildi.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı ekip, 45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde gösteri yapmak için hazır olduklarını belirtti. Gençleri Mersin’in Silifke ilçesine yolcu etmeye Arhavi Gösteri Merkezi’ne gelen Başkan Hekimoğlu ise, ekibe festival öncesi iyi yolculuklar temennisinde bulundu. Çekinilen fotoğrafların ardından ekip, Mersin iline hareket etti.