14.11.2018 Son güncelleme: 12.11.2018, 7:59

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

99. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI ARHAVİ BELEDİYESİ TENİS KOMPLEKSİ’NDE YAPILDI 99. YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI ARHAVİ BELEDİYESİ TENİS KOMPLEKSİ’NDE YAPILDI
Kategori Resmi Törenler
(1 Oyla)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 99. yıldönümü kutlamaları ilçemiz Arhavi’de coşkuyla yapıldı. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programıyla başlatılan törende kutlama programı Arhavi Belediyesi Tenis Kompleksi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemine uygun konuşmalar ile devam etti. Ardından sırasıyla karate, güreş, badminton ve halk oyunları gösterileri sunuldu.

Bilek güreşi müsabakalarının akabinde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen her türlü sportif ve kültürel yarışmalarda derece alan öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödüllerin takdim edildi.

İlçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı yöresel tulum eşliğinde oyunlar oynanmasıyla son buldu.