20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYESİ ŞEHİR İÇİ ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KİLİT TAŞI YAMA ÇALIŞMALARI İLE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLÇE MERKEZİNDE SÜRÜYOR KİLİT TAŞI YAMA ÇALIŞMALARI İLE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLÇE MERKEZİNDE SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Belediyemiz, şehir merkezindeki bazı yolların bozuk olan kesimlerinin onarılması ve böylece araç ve yaya geçişlerinin daha rahat yapılmasının sağlanması amacıyla kilit taşı yama çalışması başladı. Kilit taşı yama çalışmalarının yanında ilçe merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları da sürüyor.

Bozulup, deforme olmuş kilit taşlarının sökülüp yerine yenisinin döşendiği çalışmalar Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde ve Sahil Caddesi Adliye Binası civarında sürüyor. Bilindiği gibi ilçede başlatılan kilit taşı çalışmalarıyla yollar modern bir görünüme kavuşturulmaya başlanmış olup, ileride kilit taşı belli bölgelere de kaydırılarak şehir merkezimizdeki yolların tamamının onarımının yapılması planlanmaktadır.

Kilit taşı yama çalışmalarının yanında ilçe merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları da start aldı. Programlı ve koordine bir şekilde temizlik işlerini yürüten ekipler çevre düzenleme çalışmaları ile görevlerini yerine getiriyorlar. Şehir merkezinde yapılan çim biçme ve ağaç budama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Göreve geldikleri günden itibaren ilçenin hizmet kalitesini arttırmak için uğraştıklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  fen işleri ile temizlik işleri çalışmalarının en üst seviyeye çıkarılarak ilçenin modern ve estetik bir görünüme kavuşturulduğunu dile getirdi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 May 2018 16:31