16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

MUSAZADE MAHALLESİ ÖZLEM SİTESİ KARŞISINDA KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SÖZ KONUSU BÖLGEDE YAN YOL BAĞLANTI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK SÖZ KONUSU BÖLGEDE YAN YOL BAĞLANTI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından yürütülen Musazade Mahallesi Özlem Sitesi Karşısı olarak da bilinen Mng Caddesi’nin yan caddesi Atıf Tüzün Caddesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları sonlandırılıyor.

Yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirildiği alanda incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçe halkının memnuniyetiyle sonlandırılan kilit taşı çalışmalarının ardından yine aynı bölge olan Özlem Sitesi civarında yan yol bağlantı çalışmalarının başlatılacağını belirtti. Kilit taşı döşeme çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 May 2018 16:11