19.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

İLÇEMİZDE İKİ YENİ İŞYERİ DAHA HİZMETE GİRDİ

“TROPİCAL MANAV” İLE “IŞIL BUTİK” İŞLETMELERİ AÇILDI “TROPİCAL MANAV” İLE “IŞIL BUTİK” İŞLETMELERİ AÇILDI
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

İlçemizde iki yeni işyeri daha hizmete girdi. İlki gıda sektöründe “Tropical Manav”, diğeri ise giyim sektöründe “Işıl Butik” adıyla hizmet verecek olan işyerlerinin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan’ın yanı sıra Ak Parti Artvin Milletvekili Adayı Muzaffer Çorbacı, Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Gıda ve giyim sektöründe hizmete giren iş yerlerinin ilçe adına önemli birer yatırım olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hekimoğlu, iş yerlerinin ilçe halkına ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. İlçe genelinde Çepni Ticaret olarak tanınan ve Musazade Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde “Tropical Manav” adıyla açılan işletme sahibi ile Musazade Mahallesi İnönü Bulvarı’nda “Işıl Butik” adıyla açılan işletme sahibi açılışa katılan davetlilere kendileri için önemli olan bu günde yalnız bırakmayıp geldikleri için teşekkürlerini sundular.