22.10.2018 Son güncelleme: 21.10.2018, 7:14

ARHAVİ BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCESİ'NİN 2.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇOCUKLAR YİNE DOYASIYA EĞLENDİLER ÇOCUKLAR YİNE DOYASIYA EĞLENDİLER
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Arhavi Gösteri Merkezinde Ramazan Şenliği programının 2.si  düzenlendi. İlkinde olduğu gibi etkinlik, ilçe halkı tarafından beğeni toplarken özellikle çocukların neşeleri görülmeye değerdi.

Etkinliğe ilçe kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da katılarak çocuklarla birlikte oldular.

“Ramazan Eğlencesi” adı altında düzenlenen ikinci programda da çocuklara yönelik birçok gösteri ve eğlence yapıldı. Program kapsamında ayrıca “Kültür Pazarı” adı altında Arhavi Halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından üretilen hediyelik eşya ve materyaller Arhavi gösteri merkezi etrafında kurulan stantlarda sergilendi.

Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti. Minik çocuklar organizasyonun gerçekleşmesine sebep olan Başkan amcalarına program sonunda teşekkürlerini sundular.

Son Düzenlenme Pazar, 03 Haziran 2018 13:46