19.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK SATRANÇ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

TUNAHAN YILDIZ AÇIK KATAGORİDE 1. OLDU TUNAHAN YILDIZ AÇIK KATAGORİDE 1. OLDU
Kategori Spor

Samsun ilinde düzenlenen valilik kupası satranç turnuvasında Arhavi belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç takımı oyuncusu Tunahan Yıldız açık kategorisinde 1. olarak ilçemizi gururlandırdı.

02-03 Haziran 2018 tarihler arasında İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda, gerçekleştirilen turnuvaya Tekirdağ, Giresun, Trabzon, Ordu, Ankara, Artvin illerinden toplamda 174 sporcunun katılımı oldu. Samsun Valilik Kupası Satranç Turnuvası’nda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan ve aynı zamanda satranç milli takım oyuncusu olan Tunahan yıldız açık kategoride 1. oldu.