20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51
SUDE KAYMAZ RESİM DALINDA DÜNYA 1.Sİ OLDU SUDE KAYMAZ RESİM DALINDA DÜNYA 1.Sİ OLDU
Kategori Genel Haberler

Bulgaristan’da düzenlenen 20. Uluslararası Dünya Çocuk Resim Yarışması’na katılan Arhavili Sude Kaymaz (10) ilçemize gurur yaşattı. 35 ülkeden toplam 4.876 eserin yer aldığı yarışmada hemşerimiz Sude Kaymaz birinci oldu.

Küçük yaşlarda merak saldığı resim sanatı için eğitim almaya başlayan ve kurduğu “Kurbağa Orkestrası” hayalini tuvale yansıtan ilkokul 4.sınıf öğrencisi Kaymaz, yarışmadaki değerlendirmelerin ardından birinci olarak göğsümüzü kabarttı. Bulgaristan, Avusturya, Arjantin, Almanya, Yunanistan, Mısır, Rusya gibi ülkelerden yarışmaya katılan öğrencilerin arasından sıyrılarak büyük bir başarı elde eden Sude Kaymaz’a düzenlenen törenle ödülü ve belgesi verildi. Yeni neslin ilçemize önemli ve büyük gururlar yaşatmaya devam ettiğine değinen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Dünya 1.si olan Sude Kaymaz’ın başarılarının artarak sürmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Haziran 2018 11:21