20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞEN TÖRENDE ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞEN TÖRENDE ÖĞRENCİLER HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR

Arhavi’de eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren liseler, yaklaşan yılsonu münasebetiyle mezuniyet töreni düzenlemeye devam ediyor. Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği mezuniyet töreni Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapıldı. Liseden mezun olmanın hüznü ve sevincini bir arada yaşayan öğrenciler, bu güzelliği kep atarak tamamladılar.

Öğrencilerin mezuniyet töreni etkinliğine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldılar. Törende açılış konuşmasını Okul Müdürü Hakan Soydan yaptı. Ardından öğrenciler, günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yaptılar. Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından okul birincisinin ismi yaş kütüğe çakıldı.

Başkan Hekimoğlu mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yükseköğrenim hayatlarında başarılar diledi. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler, müzik eşliğinde eğlendikten sonra, keplerini havaya attılar. Program toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Haziran 2018 13:54