19.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

NURİ ÖZALTIN 75. YIL İLK/ORTAOKULU MEZUNİYET PROGRAMI

OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ OKUL BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde Kavak Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni programı düzenlendi. Okul yönetimince hazırlanan program okul bahçesinde yapıldı. Programa İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan programda öğrencilerin hazırlıkları dikkat çekti. Dolu dolu geçen programda ilk olarak ilkokul öğrencilerinin gösterisi sergilendi. Anasınıfı öğrencilerine mezuniyet belgelerinin dağıtımının ardından 1.sınıf öğrencilerine okuma belgeleri verildi. Heyecanları gözlerinden okunan 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet diplomalarının verilmesinin akabinde okul öğrencileri müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Haziran 2018 16:28