20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI TEKRAR START ALDI

Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Halk Bankası binası ile Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arası olarak bilinen Musazade Mahallesi Kubilay Caddesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

İnönü Bulvarı ile Cemal Gürsel Caddesi’ni birbirine bağlayan Kubilay Caddesi’nin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ile başlayan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Çalışmalar en kısa zamanda bitirilip ilçe halkının hizmetine sunulacak.