20.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

ARHAVİ ANADOLU LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİ

2017 - 2018 yılsonu münasebetiyle Arhavi Anadolu Lisesi mezuniyet töreni düzenledi. Son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mezuniyet töreni Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapıldı. Öğrencilerin mezuniyet töreni etkinliğine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul müdürü Mustafa Al, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını Okul Müdürü Al yaptı. Öğrencilere yeni başlayacak olan hayatlarında başarılar dileyen Al, Arhavi Anadolu Lisesi okul birincisi Ayşegül Yıldırım tebrik etti. Okul birincisi Yıldırım, okulun yaş kütüğüne adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından plaketleri verildi. İlçe protokolü üyeleri de öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yükseköğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 14:41