18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ BELEDİYESİ RAMAZAN EĞLENCESİ'NİN 3.SÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE YAPILAN ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE YAPILAN ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ramazan Şenliği programının 3.sü gerçekleştirildi. Arhavi Gösteri Merkezinde düzenlen etkinlikte, çocuklar ve velileriyle yapılan yarışmalar eğlenceli anlara sahne oldu. Etkinliğe Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da katılarak çocuklarla birlikte oldu.

“Ramazan Eğlencesi” adı altında düzenlenen 3. programda da çocuklara yönelik birçok gösteri ve eğlence yapıldı. Başkan Hekimoğlu yarışmalara katılan miniklere çeşitli hediyeler takdim etti. Program kapsamında ayrıca “Kültür Pazarı” adı altında Arhavi Halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından üretilen hediyelik eşya ve materyaller Arhavi gösteri merkezi etrafında kurulan stantlarda sergilendi.

Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti. Minik çocuklar organizasyon nedeni ile Başkan Hekimoğlu’na program sonunda teşekkürlerini sundular.

Son Düzenlenme Cumartesi, 09 Haziran 2018 23:59