16.10.2018 Son güncelleme: 15.10.2018, 8:42

HALK BANKASI BİNASI İLE ORHAN YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ARASI OLARAK BİLİNEN KUBİLAY CADDESİ’NDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU: “İLÇE HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN” BAŞKAN HEKİMOĞLU: “İLÇE HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Halk Bankası binası ile Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arası olarak bilinen Musazade Mahallesi Kubilay Caddesi’nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları sona erdi. Bölgede çukurlaşmış ve engebeler oluşmuş zemin kilit taşına uygun hale getirildikten sonra döşenen kilit taşları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Önceki görünümüne nazaran güzel görünümü ile şekil alan bölge, çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, bölgenin yeni görünümüyle daha estetik ve modern bir görünüme kavuşmuş olduğunu belirtip hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Modern şehircilik anlayışının benimsenmesiyle birlikte yürütülen çalışmalar, diğer cadde ve sokaklarda da devam edecek.