18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

ARHAVİ BELEDİYESİ GÜNGÖREN HALK PLAJI YENİ SEZONA HAZIR

BÖLGEDE ELEKTRİK SORUNU DA ÇÖZÜME KAVUŞTURULMUŞ OLDU BÖLGEDE ELEKTRİK SORUNU DA ÇÖZÜME KAVUŞTURULMUŞ OLDU
Kategori Fen İşleri

İlçemizde yaz aylarının önemli mekânı haline gelen, vatandaşlarımızın denize girmek için yoğun olarak kullandığı Arhavi Belediyesi Güngören Halk Plajı yeni sezona hazırlanıyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Plajda incelemelerde bulunarak işletme yetkililerinden bilgi aldı.

Vatandaşlarımızın yüzmek için yoğun olarak kullandığı alanların belki de en önemlisi olan Güngören Halk Plajında yapılan çevre düzenlemesinin yanında elektrik sorununa da çözüm getirildi. Geçtiğimiz yıllarda elektrik sıkıntısı yaşanan mekanda bu sene trafo kurulup elektrik direkleri dikildi. Çok yakın zamanda enerji verilecek olan bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hekimoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Plajdaki son iyileştirmelerle bölgenin modern bir görünüm aldığını belirten Başkan Hekimoğlu, işletme sahiplerine iyi bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Haziran 2018 14:02