20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

MOBİL SAĞLIK HİZMETİ TÜM KÖYLERİMİZE ULAŞIYOR

BU PROJE SAYESİNDE ULAŞIMI SIKINTILI BÖLGELERDE YAŞAYAN HASTALARA SAĞLIK HİZMETLERİ GÖTÜRÜLÜYOR BU PROJE SAYESİNDE ULAŞIMI SIKINTILI BÖLGELERDE YAŞAYAN HASTALARA SAĞLIK HİZMETLERİ GÖTÜRÜLÜYOR
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından Mobil Sağlık Hizmeti ile köylere sağlık hizmeti yapılıyor. Doktor, hemşire, ebe ve sağlık memurlarından oluşan ekip köylerde yaşayan vatandaşlara tansiyon ve şeker ölçümleri yapıp kronik hastalıklar ve kanser taramalarıyla ilgili hastaları bilgilendiriyor.

Mobil Sağlık Hizmeti aracılığıyla ulaşımı sıkıntılı olan bölgelere ulaşıp sağlık hizmeti götürmek amacıyla canla başla çalıştıklarını dile getiren Arhavi Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Merve Çelenk, ekiple birlikte hastaları ziyaret ettiğini, hastaların isteklerini, beklentilerini ve varsa şikayetlerini dinlediklerini belirtti.