20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47
İLÇE PROTOKOLÜ RAMAZAN BAYRAMI VESİLESİYLE ZİYARETLERDE BULUNDU İLÇE PROTOKOLÜ RAMAZAN BAYRAMI VESİLESİYLE ZİYARETLERDE BULUNDU
Kategori Genel Haberler

Arhavi Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Yeni Cami altındaki toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Jandarma Komutanı Musa Engin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Bayramı nedeni ile bir araya gelerek Bayram tebriğinde bulunan protokol üyeleri ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Toplantı salonunda yapılan ve vatandaşlarında katılımıyla yoğun geçen bayramlaşma töreninin ardından protokol mensupları İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Arhavi Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Arhavi Devlet Hastanesi acil servisinde doktorlarla bayramlaşan ilçe protokolü ardından hastanedeki hastaları ziyaret ettiler. Buralarda yapılan bayram tebriklerinin ardından tören toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 16 Haziran 2018 12:55