20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

GENÇ TENİS AKADEMİSİ YAZ KAMPI EĞİTMENLERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDULAR

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü organizasyonuyla 10-18 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Genç Tenis Akademisi (GTA) 10 Yaş Yaz Kampı’nın tamamlanmasının ardından turnuva eğitmenleri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Arhavi Tenis Kulübü Başkanı Ali Büyüklüoğlu ve eğitmenler Alper Baltacı ile Faruk Genç yer aldı.

İstanbul ve Artvin’den toplam 14 sporcuyla başarılı antrenman programı ve turnuva geçirdiklerini belirten konuklar, Başkan Hakimoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundular. Sporun her dalıyla yakından ilgilenip her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Hekimoğlu ise, tenis sporuna gönül verenler için böyle anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve bu tip organizasyonların ilçemizde süreceğini söyledi. Ziyaret programı Başkan Hekimoğlu tarafından eğitmenlere hediye edilen maket serenderlerin sunumu ve fotoğraf çekiminin ardından sonlandırıldı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 18 Haziran 2018 11:38