20.11.2018 Son güncelleme: 19.11.2018, 8:03

KALE MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI

BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULUYOR BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULUYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Kale Mahallesi’nde sürüyor. Söz konusu bölgede geçtiğimiz günlerde açılan ham yolun ardından sürmekte olan yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.

Yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini belirten mahalle sakinleri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yetkililerden alınan bilgilere göre çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmaları devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Haziran 2018 15:51