20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

AK PARTİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ ERKAN BALTA ARHAVİ’Yİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ BALTA, PARTİ TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELEREK SEÇİM DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU MİLLETVEKİLİ BALTA, PARTİ TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELEREK SEÇİM DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU
Kategori Genel Haberler

Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta Arhavi’yi ziyaret etti. Milletvekili Balta parti teşkilatı ile bir araya geldiği programda 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Ak Parti Artvin Milletvekili 2. Sıra Adayı Muzaffer Çorbacı, parti teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarının hazır bulunduğu toplantı, Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın yeni parti binasında yapıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Yıldız, aynı azim ve kararlılıkla çalışmalara kalınan yerden devam edileceğini, her ne olursa olsun Türkiye’nin en çok oy alan birinci partisi olduklarını dile getirdi. İlçe bazında çok çalışarak emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten İlçe Başkanı Yıldız; “Arhavi olarak seçim kampanyası boyunca tüm teşkilat mensuplarına, ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kollarına, köy ve mahalle temsilcilerimize yoğun çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Artvin’de daha güçlü bir şekilde çalışarak Ankara’ya Milletvekili Erkan Balta’nın yanında Muzaffer Çorbacı’yı da gönderelim. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte tüm teşkilatımız ile birlikte daha güçlü bir şekilde yola devam edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Yıldız’ın ardından Belediye Başkanı Hekimoğlu konuşma yaptı. Parti teşkilatı ve ilçe halkıyla birlikte Arhavi’de önemli bir oya sahip olduklarını belirten Başkan Hekimoğlu, Arhavi genelinde Ak Parti %48’lik oy dilimi ile 6465 oy alarak birinci parti olunduğunu ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yine ilçe genelinde %55’lik oy dilimi ile 7544 oy ile Arhavi halkı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti 1. Başkanı seçildiğini söyledi. Bu vesileyle Artvin’imizi Ankara’da temsil edecek olan Milletvekilimiz Sayın Erkan Balta’nın 27. Dönem Milletvekilliğini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Ardından Ak Parti Artvin Milletvekili 2. Sıra Adayı Muzaffer Çorbacı konuşma yaptı. Çorbacı, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleriyle ülke genelinde istikrarı bozmaya çalışanlara çok güzel cevap verildiğinin altını çizdi. Çorbacı; “Seçim kampanyası boyunca Artvin genelinde ve özellikle memleketim Arhavi’de bize inanan, bize güvenen, vatan davasını kendine görev edinen tüm arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önemli bir oy alarak Meclis’teki yerini alan Sayın Erkan Balta’yı tebrik ediyor, ülke genelinde oluşan seçim sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sözü Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta devraldı. Milletvekili Balta, Cumhurbaşkanı Seçiminde %52.59, Milletvekili Genel Seçiminde Cumhur İttifakı ile %53.66’lık bir oy oranı alındığını ve bu oyun azımsanmayacak bir oy oranı olduğunu belirtti. Artvin genelinde ise çalınmadık kapı bırakmayarak çok çalıştıklarını ve seçim sonucunda il genelinde Cumhurbaşkanı seçiminde %48,16, Milletvekili Genel Seçiminde ise %40,51’lik bir oy alındığını söyleyen Milletvekili Balta; “Oy kullanarak yanımızda olan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak Meclis’te Artvin’i en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Son Düzenlenme Perşembe, 28 Haziran 2018 11:17