20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

GENÇLİK MERKEZİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI

ÖĞRENCİLER YAZ BOYUNCA 16 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM ALACAKLAR ÖĞRENCİLER YAZ BOYUNCA 16 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM ALACAKLAR
Kategori Spor
(1 Oyla)

Arhavi'de okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklara hem tatil keyfini yaşatmak, hem de ilgi duydukları dallarda spor yapma imkânı sağlamak amacıyla Arhavi Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Yaz Spor Okulu açıldı. 27 Haziran 2018 tarihi itibariyle açılan yaz spor okulunun başvuruları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 7-29 yaş arası kişilerin müracaat edeceklerinin belirtildiği kurslar, Arhavi Belediyesi’ne ait spor komplekslerinde yapılacak. Kursiyerlerin sosyal yönlerini geliştirdiği yaz spor okullarında 16 branşta (badminton, basketbol, kort tenisi, voleybol, masa tenisi, karate, zeka oyunları, güreş, karikatür çizimi, ruşça dil kursu, işaret dili, satranç, halk oyunları, el sanatları, tiyatro – drama, kemençe çalma) eğitim verilecek. Açılan kurslardan herhangi birine katılmak isteyenler müracaatlarını Arhavi Gençlik Merkezi’ne yapabilirler.