20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

İZMİR / BAYINDIR KAYMAKAMI MEHMET ALİ ÖZTÜRK BAŞKAN HEKİMĞLU’NA ZİYARETTE BULUNDU

BAŞKAN HEKİMOĞLU GELEN KONUĞUNU KAPIDA KARŞILADI BAŞKAN HEKİMOĞLU GELEN KONUĞUNU KAPIDA KARŞILADI
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Geçtiğimiz yıllarda Artvin Vali Yardımcılığı görevini yürüten ve ardından İzmir’in Bayındır ilçesine kaymakam olarak atana Mehmet Ali Öztürk, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuğunu kapıda karşıladı.

Ziyarette Artvin geneli ve ilçemizle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup ilçenin şu anki durumu ve geleceği hakkında sohbetler yapıldı.  Kaymakam Öztürk, Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini ilettiler. Başkan Hekimoğlu  ise İzmir’den gelen konuğunu ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 10 Temmuz 2018 14:34