20.07.2018 Son güncelleme: 19.07.2018, 10:47

İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI İNŞAASINA BAŞLANDI

SÖZ KONUSU BÖLGEDE ESKİ HİZMET BİNASININ YIKIMI YAPILIYOR SÖZ KONUSU BÖLGEDE ESKİ HİZMET BİNASININ YIKIMI YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Bakanlık bünyesinde İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü binası inşaatına başlandı. İlçenin önemli projeleri arasında yerini alan proje ile eski hizmet binasının yıkımına start verildi. Diğer birçok yatırımların ardından İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü binası da hayata geçirilmiş olacak.

İnşaatın belirlenen takvim içerisinde tamamlanması planlanıyor. Daha iyi koşullarda ve daha kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmeyi planlayan hizmet binası, Arhavi halkının hizmetine sunulacak.